Bericht versturen

Nieuws

May 8, 2019

Hoe te om Bevloering van de Kwaliteits de Vinylplank te plukken?

Het luxevinyl wordt samengesteld uit mutiplelagen, die high-definition, drukken dat worden gesteund met pvc (waterdicht materiaal), en worden verzegeld onder een beschermende duidelijke laag omvatten.

 

Het pvc-materiaal is wat tot vinylbevloering een waterdichte 100% maakt. De structuur en de textuur van vinylbevloering maken tot het de beste misstap-bestand bevloering.

 

De de krasweerstand en duurzaamheid worden bepaald door de dikte van de hoogste duidelijke die laag, ook als slijtagelaag wordt bedoeld.

 

0.07mm of o.1mm-de slijtagelaag wijst op een woonkwaliteit.

0.5mm, 0.3mm, 0.2mm slijtagelaag zijn commerciële kwaliteit. U kunt tussen de twee die opties plukken op uw persoonlijke behoeften worden gebaseerd en hoeveel verkeer u op uw nieuwe vinylvloeren voorziet.

 

De gemeenschappelijke dikte van vinylbevloering strekt zich tussen 2.0mm uit tot 5.0mm. De dikte bepaalt niet de duurzaamheid van de planken, in tegenstelling tot wat geloof, maar het is een belangrijke te overwegen factor wanneer het kiezen van uw vloer. De dikte in luxevinyl bepaalt over het algemeen hoe stabiel en comfortabel de vloer na installatie voelt.

Contactgegevens